WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE
      NZOZ Stacja Opieki Caritas Diecezji Świdnickiej informuje, że wyłączne prawa autorskie do strony dostępnej pod adresem internetowym http://www.nzoz.swidnica.caritas.pl należą do autora serwisu, którym jest NZOZ Stacja Opieki Centrum Pielęgniarstwa Rodzinnego, Rehabilitacji i Opieki Paliatywnej Caritas Diecezji Świdnickiej z siedzibą w Świdnicy przy ul. Przyjaźni 2, woj. dolnośląskie.

Wszystkie znaki towarowe zostały użyte tylko w celach informacyjnych i należą do ich właścicieli, chyba że są oznaczone jako:
"ZEZWOLENIE NA KOPIOWANIE".
Prawa autorskie związane z serwisem podlegają ochronie zgodnie z Ustawą o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku (Dz. U. Z 1994r. Nr 24 Poz.83 ze zmianami).

NZOZ Stacja Opieki Caritas Diecezji Świdnickiej informuje, iż zgodnie z Ustawą, strona www.nzoz.swidnica.caritas.pl zawiera treści, grafikę, sposób prezentowania informacji, które są chronione prawem, a także wszelkie inne dokumenty publikowane na ww. stronie.
Żadne informacje ze strony www.nzoz.swidnica.caritas.pl nie mogą być kopiowane, duplikowane, reprodukowane, przetwarzane, wykorzystywane, publikowane w Internecie i innych mediach w żadnej formie, bez zgody właściciela serwisu www.nzoz.swidnica.caritas.pl.